Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Selger du boligen selv?

20. mar 2024 | Firmanytt

Advokater hos Thallaug har tillatelse til å drive med eiendomsmegling og bistår bl.a. med kontrakt, overskjøting og økonomisk oppgjør.

Når selger og kjøper har funnet hverandre, kan vi bistå med kontraktsutforming, overskjøting og økonomisk oppgjør. Parter og banker kan dermed oppleve trygghet for at handelen blir gjennomført på en profesjonell og riktig måte. Vi har også erfaring fra lov- og forskriftsarbeid innen eiendomsmegling.

Thallaugs advokater arbeider med overføring av alle type objekter, blant annet fritidseiendom, eneboliger, selveierleiligheter, borettslagsleiligheter, tomter, landbrukseiendommer og andre næringseiendommer, samt overdragelse av aksjer i eiendomsselskaper.

Vi opptrer også som medhjelper ved tvangssalg.

Kontakt Bergsvein Træthaug ved spørsmål om eiendomsmegling.

Skrevet av

Bergsvein Træthaug

Advokat/partner