Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Nye partnere i Thallaug

1. jan 2023 | Firmanytt

Ingrid Sandberg og Arne Johan Dahl er partnere i Thallaug fra 1. januar 2023.

Ingrid rykket opp fra å være advokat med flere års erfaring i firmaet. Arne Johan kom fra stilling som advokat hos Regjeringsadvokaten.

«Vi er glade for å få to svært dyktige advokater med solid og variert bakgrunn inn i partnerskapet. De vil bidra med kompetanse som er svært aktuell for våre klienter, og er verdifulle tilskudd til vårt fagmiljø. Begge har dessuten lokal forankring, og blir med sin erfaringsbakgrunn på mange måter levende eksempler på et av våre slagord: «Nasjonal konkurransekraft med lokal forankring»», sier daglig leder Aslak Runde.

Ingrid Sandberg

Ingrid Sandberg har vært advokat i Thallaug siden 2020. Hun har tidligere vært advokat i NHOs advokattjenester og Advokatfirmaet Selmer, og dommerfullmektig i Oslo tingrett. Hun har en mastergrad i rettsvitenskap fra UiB i 2009. Hun har spesialkompetanse innen arbeidsrett, entrepriserett og prosedyre, og bred erfaring fra både eiendomsrettslig og forretningsjuridisk bistand.


Jeg er både glad og takknemlig for å bli en del av partnerskapet i et så solid firma som Thallaug. I løpet av de to siste årene har jeg hatt gleden av å bli kjent med dyktige og engasjerte kollegaer i Thallaug, og interessante klienter både i og utenfor vår region. Jeg ser frem til å fortsette dette arbeidet i en ny rolle. (Ingrid Sandberg)

Arne Johan Dahl

Arne Johan Dahl kommer fra Regjeringsadvokaten, hvor han de siste sju årene har ført saker på vegne av staten og gitt rådgivning til departementer og statlige etater i juridiske spørsmål. Han har tidligere arbeidet i Oslo tingrett som dommerfullmektig, og med forretningsjuss som advokatfullmektig i advokatfirmaet Wiersholm. Arne Johan har møterett for Høyesterett. Han har en mastergrad i rettsvitenskap fra UiO i 2010, og MSc in Law and Finance fra University of Oxford fra 2011. Arne Johan har betydelig erfaring med rettssaker og rådgivning fra en rekke rettsområder, særlig selskapsrett, kontraktsrett, skatte- og avgiftsrett og offentlig rett.


Jeg gleder meg til å bli en del av partnerskapet i Thallaug, og bistå klienter i en spennende region jeg har en sterk tilknytning til.  For meg fremstår Thallaug som et fremragende kompetansemiljø for juss i Innlandet. Det er et tradisjonsrikt firma, som har klart å bevare og utvikle sin sterke posisjon både faglig og kommersielt. Jeg har lenge hatt et meget godt inntrykk av Thallaug som advokatfirma, og er takknemlig for den tilliten jeg får ved å bli partner her. Nå ser jeg frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene sammen med svært dyktige kollegaer. (Arne Johan Dahl)

Skrevet av

Tove Alsvik

Markedskonsulent/sekretær