Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Transaksjoner og M&A: Rekordåret går mot slutten

22. des 2022 | Firmanytt

Advokatfirmaet Thallaug har i andre halvår vært involvert i et tosifret antall SMB-transaksjoner – med en samlet verdi på over 2 milliarder. Dette markerer slutten på et år med svært høy aktivitet og mange spennende transaksjoner.

Vi har de siste månedene blant annet bistått i forbindelse med:

Arbeidet har vært ledet av Kristian Berg Tomren.

Vår rådgivning har vært knyttet til valg av transaksjonsstruktur, forhandlinger og utarbeidelse av avtaleverk, due diligence, finansiering og gjennomføring/implementering. Vi har også bistått med konkurranserettslige godkjennelser og transaksjonsrelaterte egenkapitaltransaksjoner (emisjoner, fisjoner, fusjoner mv). 

Advokatfirmaet Thallaug har spisskompetanse på transaksjoner og er til enhver tid involvert i spennende oppkjøps-/fusjonsprosesser.

Ta kontakt med Kristian Berg Tomren eller Tore Thallaug.

Skrevet av

Kristian Berg Tomren

Advokat/partner