Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Vi har revitalisert vår visuelle identitet med ny logo og nye nettsider

10. nov 2023 | Firmanytt

En sprek 104-åring!

At Thallaug er et advokatfirma med lange røtter og tradisjoner på Lillehammer er noe vi er svært stolte av. Samtidig har vi vokst til å bli et kompetansemiljø utenom det vanlige – og er i dag et av de største advokatfirmaene i landet utenom storbyene. Det er viktig for oss at vår visuelle identitet reflekterer nettopp kombinasjonen av erfarne advokater med solid innarbeidet bedriftskultur og nyutdannede med ferske kunnskaper. Sammen tilfører disse vår bistand både tyngde og kreativitet.

De nye sidene er bygd opp slik at det skal være enklere å bli kjent med oss og se hva vi kan bistå med. I arbeidet med dette har vi hatt med oss kyndig bistand fra Krible og vår dyktige fotograf Kirsti Hovde.

Skrevet av

Aslak Runde

Advokat/partner (H)