Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Revitalisering av visuell identitet: Ny logo og nye nettsider

10. nov 2023 | Firmanytt

En sprek 104-åring!

At Thallaug er et advokatfirma med lange røtter og tradisjoner på Lillehammer er noe vi er svært stolte av. Samtidig har vi vokst til å bli et kompetansemiljø utenom det vanlige – og er i dag et av de største advokatfirmaene i landet utenom storbyene. Det er viktig for oss at vår visuelle identitet reflekterer nettopp denne kombinasjonen av erfarne advokater – med solid innarbeidet bedriftskultur – og nyutdannede med ferske kunnskaper. Sammen tilfører disse vår bistand og vårt miljø både tyngde og kreativitet.

Vi er derfor stolte av å presentere våre nye visuelle identitet, med bl.a. ny logo og nye nettsider.

De nye sidene er laget slik at det skal være enklere å bli kjent med oss og se hva vi kan bistå med. I arbeidet med dette har vi hatt med oss kyndig bistand fra Krible og vår dyktige fotograf Kirsti Hovde.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Skrevet av

Aslak Runde

Advokat/partner (H)