Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Innlandets største advokatfirma

10. okt 2023 | Firmanytt

Den årlige oversikten i Finansavisens «Kapital JUS» over landets 100 største advokatfirmaer viser at Thallaug befester sin posisjon som Innlandets største advokatfirma. Advokatbladets oversikt over de 40 største, viser også at vi for andre året på rad er det 17. største utenom Oslo. De fleste foran oss på listen har tilhørighet i nærheten av Oslo og i andre storbyer. Flere av dem har også advokatene sine fordelt mellom ulike kontorsteder. I Thallaug jobber alle under samme tak på Lillehammer.

«Vi er stolte av å kunne tilby komplette og konkurransedyktige advokattjenester med utgangspunkt i Lillehammer. Det gir en ubetinget fordel for klientene at vi kjenner de lokale forholdene. Samtidig kan likeverdige tjenester leveres til en helt annen pris fra Lillehammer, sammenlignet med firmaer som driver fra Oslo», sier daglig leder Aslak Runde.

Bred og solid fagkompetanse er helt nødvendig i den nye tiden med alle sine utfordringer. Selv om det tar tid å vokse på Innlandet, har Thallaug gjennom tålmodig og langsiktig rekruttering klart å sikre oss de beste Innlendingene (fra hele landet!) for vårt kompetansemiljø. Firmaet er derfor i fortsatt vekst, og vi har nylig ansatt flere medarbeidere. Vi forventer en omsetningsøkning i 2023 på minst 10 % og vil med det kunne befeste vår posisjon på Innlandet, og blant de 50 største advokatfirmaene i Norge.

Her er de 40 største advokatfirmaene utenfor Oslo: Advokatbladet

Skrevet av

Aslak Runde

Advokat/partner (H)