Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Øystein Skurdal – ny advokat hos Thallaug

10. jan 2022 | Firmanytt

Vi har gleden av å meddele at Øystein Skurdal er ansatt som advokat i Thallaug.

Øystein Skurdal har jobbet som advokat siden 2015 og kommer fra stilling som partner i et annet advokatfirma. Han har bred prosedyreerfaring, og har jobbet spesielt med kontraktsrett, entreprise og fast eiendom. I tillegg har han solid kompetanse innen konkurs og tvangsinndrivelse.

Fra tidligere har han erfaring fra domstolene og Klima- og miljødepartementet, hvor han jobbet med forvaltning av vannressurser og vannkraft. I tillegg til å være en allsidig og erfaren advokat som vil styrke oss ytterligere, har Øystein også lokal forankring.

Vi ser frem til å få ham med på laget!

Skrevet av

Tove Alsvik

Markedskonsulent/sekretær