Kompetanse

Menneskene

Om oss

Karriere

Aktuelt

Kontakt

Karriere i Thallaug

Vi har karrieretilbud både for erfarne jurister, nyutdannede og studenter.

Vi benytter rekrutteringsverktøyet CVideo – hvor du kan lese mer om – og søke våre stillinger.

Verdsetter du fritiden høyt, samtidig som du ønsker å være en del av en kompetansebedrift med høyt faglig nivå?

Vi har alltid hatt fokus på en sunn balanse mellom karriere og fritid. Å bo og jobbe på Lillehammer gir nærhet til natur og friluftsliv, samtidig som regionen er en unik kombinasjon av kulturelle og urbane kvaliteter. Vi tilbyr våre ansatte spennende oppgaver i et veletablert advokatfirma med et raust og inkluderende miljø.

Advokat i Thallaug

Som advokat i Thallaug får du gode muligheter for å tilegne deg nyttig prosedyreerfaring. Vi er tilstrekkelig mange til å gi den enkelte advokat anledning til å spesialisere seg, samtidig skal advokatene beholde noe av den gode «allrounderen» som ser sammenhenger og kan betjene klienten på mer enn ett felt. Våre advokater yter juridisk bistand innenfor alle rettsområder med særlig kompetanse innen forretningsjuss, skatt, alle forhold vedrørende fast eiendom, ekspropriasjon, odel, offentlig rett, straff og prosedyre. Vi bistår enkeltpersoner og offentlig sektor.

Trainee i Thallaug

En traineeperiode varer normalt i fire uker. I denne perioden vil du som trainee i Thallaug tilegne deg nyttig bransjeerfaring, få anledning til å bidra med juridisk kunnskap og ta en naturlig del i saksbehandlingen. Arbeidsoppgavene er varierte, og du får skrive utredninger, delta på møter, forhandlinger og i retten. Fokus vil alltid være inkludering, trivsel og læring.

Søkere må ha påbegynt 3. studieår. Vi tar hovedsaklig inn søknader i forbindelse med studentenes karriæredager, men du er velkommen til å sende oss en søknad i dag.

Masterstipend

Vi tilbyr også stipend og skriveplass til studenter som skal skrive masteroppgave innenfor eiendoms- og forretningsjuridiske fagområder. I tillegg til eget fast kontor og tilgang til våre kontorfasiliteter, får man en veileder og mulighet til å diskutere med firmaets øvrige advokater. Studenten vil under oppholdet også bli en naturlig del av vårt faglige og sosiale miljø.

Resepsjonist

Vår resepsjon bemannes av jusstudenter, hvor vi tilbyr en deltidsjobb med varierte arbeidsoppgaver.

 

Se CVideo for alle våre karrieretilbud, søknadsfrister m.m.

Rekrutteringsansvarlige

Kristian Berg Tomren

Advokat/partner
Tel: 481 05 125
E-post: kt@thallaug.no

Oddvar Myhren Møllerløkken

Advokat/partner
Tel: 969 17 374
E-post: om@thallaug.no